Hirdetés

Grudge Match - Robert De Niro és Sylvester Stallone a ringben

|

A két leghíresebb bokszfilm főszereplője úgy néz ki, együtt kerül a vászonra: a Dühöngő bika és a Rocky sztárjai tárgyalnak egy közös filmről, amelyben visszavonult bokszolókat alakítanának, akik még egy utolsó meccsen megmérkőznek.

Hirdetés

Még közel sem biztos, hogy sikerül megegyezni, de valószínűleg mindannyian drukkolunk egy Jake La Motta versus Rocky Balboa összecsapásnak. Azért egy forgatási időpontot kitűztek, biztos ami biztos: a gyártás jövő év elején venné kezdetét Peter Segal (Zsenikém - Az ügynök haláli, Az 50 első randi) irányítása alatt. A rendező mindeddig kizárólag vígjátékokat rendezett, és a forgatókönyv megírására is a komédiák világából választottak embert: Doug Ellint (Törtetők) kérték fel. Mindebből valószínűnek tűnik, hogy humorosra veszik a figurát. Stallone még mindig helytáll, ha akciózásról van szó, s kíváncsian várjuk De Niro esetleges "átalakulását", ha egyáltalán megköveteli a szerep. A tovább után elolvashatjátok, hogy a Grudge Match-en kívül milyen projektekben tervez részt venni a két színész.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.