Hirdetés

Megvan, hogy mikor jön a második A galaxis őrzői válogatáskazi

|

Ideje újra leporolni a Sony walkmant, ugyanis A galaxis őrzői vol. 2 megjelenésének környékén befut Űrlord második válogatáskazettája, az Awesome Mix Vol.2., amely várhatóan legalább annyira ütős és stílusos lesz, mint az első változat.

Hirdetés

Amikor 2014-ben megjelent a legelső A galaxis őrzői film és az Awesome Mix Vol.1., akkor újra fellendült a walkmanek piaca, hiszen a lemezes változat mellett a múltidéző kazettás verzióban is beszerezhető volt a kicsike olyan klasszikus számokkal, mint a Blue Swede-től a "Hookend on a Feeling", David Bowie-tól a "Moonage Daydream", a The Jackson 5-tól az "I Want You Back" vagy éppen a személyes kedvencem, a Redbone-tól a "Come and Get Your Love".

Hirdetés

James Gunn rendező eddig nem sokat árult el a következő albumról, most azonban Instagramon bejelentette, hogy az Awesome Mix Vol.2 április 28-án fog megjelenni, egy héttel azelőtt, hogy A galaxis őrzői folytatása bemutatkozik a legtöbb moziban (nálunk május 4-én debütál, de több országban már április 27-én műsorra tűzik). 

Soundtrack out on on April 28!! 🕺🕺🕺

James Gunn (@jamesgunn) által megosztott bejegyzés,

A trailereknek köszönhetően már tudjuk, hogy az albumon helyet fog kapni a "The Chain" a Fleetwod Mac-től és a "Fox on the Run"a Sweettől, de az összes többi dal kiléte még rejtély. Amint többet is megtudunk, azonnal jelezzük, addig is hangolódjunk rá az alábbi zenével. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.