Hirdetés

Guardians of the Galaxy - Jó kezekben a szkript

|

A Marvel tovább szövi furmányos tervét és újabb hősöket vezet be a Marvel univerzumba. Odafigyel arra is, hogy kizárólag tehetségek kezébe adja projektjeit, erre a Guardians of the Galaxy esetében is odafigyelnek.

Hirdetés

A Marvel rendkívül figyel filmjeinek minőségére és mivel az egyikből utal a másikra, sosem maradunk átvezetés vagy információ nélkül. A Guardians of the Galaxy 2014-ben kerülhet a mozik vásznaira, melyben néhány földönkívüli faj utolsó egyede áll össze egy csapattá, hogy megvédjék az emberiséget a pusztulástól. A forgatókönyvet Nicole Perlman körmölte, aki a Marvel íróképző programjában végzett, majd leszállított egy szkriptet az 1986-os Challenger űrkatasztrófáról és írt egyet Neil Armstrongról is. A két iromány egyike sem jelent meg hivatalosan, de talán ha felfedeznék a Marvelnél, ez megváltozna. A Guardians of the Galaxy szkriptjét Chris McCoy pofozhatja ki, aki korábban három írást is kiadott és mindegyikük a méltán híres Black Listen szerepel (olyan remek forgatókönyvek, melyekre eddig sem producer, sem stúdió nem figyelt fel). McCoy mindent szeretne megtenni annak érdekében, hogy az ő nevét is felfedezzék és minőségi mozit pakoljon le elénk. A Guardians of the Galaxy tagjairól itt olvashatjátok bővebb ismertetőnket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.