Hirdetés

Guardians of the Galaxy - Rendezőt talált a Marvel?

|

Az utóbbi időben a Marvel folyamatosan gondoskodik arról, hogy beszéljünk egyik közeljövőben megjelentetni kívánt filmtervezetéről, A Galaxis Őrzőiről. Ezúttal a film lehetséges direktora van terítéken!

Hirdetés

Korábban már kiderült, hogy Chris McCoy és Nicole Perlman, a Marvel saját író-tehetségei körmölik a forgatókönyvet, de egy film forgatásához nem ártana rendező után is nézni. A stúdió ezzel pontosan tisztában van, ezért gőzerővel kereste a megfelelő urat/hölgyet a Guardians of the Galaxy élére. A Heat Vision értesülései aalpján nem más került szóba a Marvel fejesei között, mint a 2010-es Super és a Slither - Féltél már nevetve? című filmek megalkotója, James Gunn. Érdemes megemlíteni, hogy Gunn írta a 2004-es Holtak hajnala című zombis-horror forgatókönyvét is, tehát sötét tónusú filmekből nincs hiány a repertoárjából. Talán a Marvelnek az a célja vele, hogy drámaibb hangnemet üt meg és szakít a lazább képregénystílussal? Ez csupán a jövő titka, de annyi biztos, hogy Gunn áll a Marvel tárgyalásainak jelenlegi fókuszában, még akkor is, ha eleddig nem rendezett nagy költségvetésű filmet, de bizonyára a humor, a horror és a dráma keverékéből remek alkotást tudna kihozni a rajongók számára. A Guardians of the Galaxy 2014. augusztus elsején kerülhet kiadásra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.