Hirdetés

Guardians of the Galaxy - Szuperhősök a Marvel-től

|

A Marvel gőzerővel dolgozik azon, hogy szuperhőseit külön-külön (Vasember, Thor, Amerika kapitány Hulk) és egyben (A bosszúállók) is betudja mutatni és hosszú a listájuk!

Hirdetés

Valószínűleg a következő filmek egyike a Doctor Strange, a Deadpool és az Ant-Man lesz, de a Marvel most bejelentette, hogy a Guardians of the Galaxy nevű képregényüket is vászonra viszik. A sztoriban egy csapat idegen (Major Victory, Charllie-27, Martinex, Yondu) foglaltatik, akik a Földre utaznak, hogy megvédjék egy inváziótól élőhelyünket. A Marvel még nem talált a film mögé stábot, rendező és forgatókönyvíró is kerestetik, jelenleg szervezés alatt van.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.