Hirdetés

Guernsey - Rosamund Pike lehet a főszereplő

|

Hirdetés

A Holtodiglan Oscar-jelölt színésznője, Rosamund Pike lehet a főszereplője a Guernsey című filmnek, amit Mary Ann Shaffer és Annie Barrows bestseller-regényéből, a Krumplihéjpite Irodalmi Társaságból adaptálnak. A rendező Mike Newell (Harry Potter és a Tűz Serlege, Négy esküvő és egy temetés) lesz. Egy ideig úgy tűnt, hogy Kenneth Branagh-é (Jack Ryan: Árnyékügynök, Hamupipőke) lesz a feladat - ő Kate Winslet, Lily James és Rebecca Ferguson közül választotta volna ki a főszereplőt, Juliet Ashton-t megformáló színésznőt.

krumplihéj
A történet egy Guernsey nevű szigeten játszódik, és arról szól, hogy az ott lakó emberek a második világháború és a német megszállás idején hogyan próbálták átvészelni a nehéz időket. A helyiek egy csoportja ezt nem éppen a legalkalmasabb pillanatot választja, hogy megalapítsa a Krumplihéjpite Irodalmi Társaságot, amely tulajdonképpen egy könyvklubként funkcionál. A sztori során megismerjük, hogyan segített nekik ez a társaság elviselni és túlélni ezt a szörnyű időszakot.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.