Hirdetés

Guillermo del Toro megszólalt a közeljövőbeli projektjeiről

|

Hirdetés

Guillermo del Toróról egy valamit tudunk biztosan: semmit sem akar elsietni. A 2013-as Tűzgyűrű után idén fog megjelenni a Bíborhegy, de azelőtt 2008-ban jelentkezett utoljára filmmel, méghozzá a Hellboy 2-vel. A jövő kapcsán annyi bizonyos, hogy az ő rendezésében érkezik a Tűzgyűrű folytatása 2017-ben, valamint szeretné nagyon megvalósítani a Haunted Mansion néven futó horror ötletét, melyekről a rendező volt oly kedves, és megosztott egy-két információt. Del Toro lelőtte azokat a pletykákat a Tűzgyűrű 2-vel kapcsolatban, miszerint Charlie Day és Burn Gorman karakterei átvennék a főszerepet Charlie Hunnamtől. Elmondása szerint mindenki visszatér a folytatásban, már akik túlélték az első részt. Tekintve, hogy a fele stábot sikerült lemészároltatni az óriásszörnyekkel, sok új arcra lehet számítani. A Haunted Mansion egyelőre még status quo formában lebeg a rendező körül. Del Toro már elkészült a forgatókönyvvel, azonban a forgatás büdzséjéről még nem sikerült megegyezni a stúdiókkal. És ha már szóba kerültek a financiális összetűzések, természetesen a Hellboy 3 sem maradhatott ki a beszélgetésből, mellyel kapcsolatban továbbra is szkeptikus a rendező. Mint emlékeztetett, már a Hellboy 2 is csak az első rész kiváló DVD és Blu-ray eladásainak köszönhetően valósulhatott meg, eme két platform viszont eléggé háttérbe szorult az utóbbi években. Bár az online stream oldalakon való terjesztés egy racionális útja lenne a film forgalmazásának, de del Toro szerint túlságosan nagy film lenne a Hellboy 3 – értsd: nagyon költséges –, hogy bármely stúdió rábólintson valami biztosíték nélkül. Úgyhogy hiába kampányol serényen Ron Perlman, hiába gyűjtik az aláírásokat a rajongók, sajnos továbbra sem áll jól a Hellboy franchise szénája. Pedig nagyon megérdemelne egy méltó befejezést…

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.