Hirdetés

Guillermo del Toro: Pacific Rim - A hivatalos sztori

|

A Hellboy második része (2008) óta Guillermo del Toro (A faun labirintusa, Ördöggerinc) rajta kívül álló okok miatt nem rendezhetett, a következő évre viszont betervezett egy szörnyekkel és robotokkal teli filmet, a Pacific Rim-et.

Hirdetés

Az Oscar-díjra jelölt rendező elég sok időt töltött a Hobbit megtervezésével, hogy aztán az MGM vészjósló hírei miatt kiszálljon a projektből. Utána az At the Mountains of Madness című film következett volna Tom Cruise főszereplésével, azt pedig a Universal passzolta olyan mozik miatt, mint például a Csatahajó. Most már végre jó szelek fújnak háza táján, így most már biztos, hogy a Pacific Rim rendezői székébe ülhet. Úgy látszik, szörnyek és robotok kellenek a stúdióknak (a Warner Bros.-nak). A rendező korábban ennyit mondott a filmről: "a legjobb kib*szott szörnyek lesznek, amiket valaha vásznon elkövettek." Neki legyen igaza. 2011 áprilisában már napvilágot látott egy szinopszis, a Warner viszont csak most tette hivatalossá a sztorit, ami nagyrészt egyezik a korábbi írással. A tovább mögött elolvashatjátok.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.