Hirdetés

Guillermo del Toro rendezheti a Fantasztikus utazás remake-et

|

Hirdetés

A 20th Century Fox már régóta tervezi elkészíteni a Fantasztikus utazás remake-jét, melybe úgy néz ki Guillermo del Toro fog életet lehelni, akinek most, hogy a Tűzgyűrű 2 törlése után kvázi nincs munkája, felajánlották a rendező széket. A hír szerint a rendező együtt fog működni az írópáros David S. Goyerrel és Justin Rhodes-cal a forgatókönyvön. A projekten egyébként James Cameron már több éve dolgozik, és del Toro érkezésével sem fog távozni, ugyanis továbbra is ő fogja elvégezni a produceri munkálatokat Goyerrel karöltve. Az eredeti Fantasztikus utazás 1966-ban került a mozikba. A történet középpontjában egy csapat tudós áll, akik atomi részecske méretűre zsugorodtak össze, és egy miniatűr tengeralattjáróval egy tudós testébe küldték őket azzal a céllal, hogy megmentsék az életét. A film a hidegháború idején játszódik, és a tudós egy disszidens volt , aki egy ellene elkövetett gyilkossági kísérlet után kómába esett. Az eredeti klasszikus főszereplői Stephen Boyd, Raquel Welch, Edmond OBrien és Donald Pleasence voltak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.