Hirdetés

Guillermo del Toro Star Wars-filmje Jabbáról szólna

|

Hirdetés

Amióta csak a Disney-hez került Star Warsnál kijelentették, hogy kibővítik a filmes univerzumot, folyton megy a találgatás, hogy kik vagy mely történetszálak kaphatnának önálló filmeket. Azt már a Comic-Connak hála tudjuk, hogy a Rogue One mellett egy Han Solo és egy feltehetőleg Obi-Wan Kenobiról szóló előzménysztorit fogunk kapni. Újabban Guillermo del Toro, az idén érkező Crimson Peak rendezője is egy olyan nyilatkozatot adott, miszerint szívesen készítene egy spinoff filmet, méghozzá Jabbáról, a hutt gengszterről. [caption id="attachment_57438" align="alignnone" width="1280"]

Guillermo Del Toro szívesen elvállalná egy Jabba spinoff film rendezését
Guillermo del Toro szívesen elvállalná egy Jabba spinoff film rendezését[/caption]
„Nincs semmi valóságalapja, ez csak egy ártatlan beszéd egy esetleges filmről. Egy Keresztapához hasonló történetet vinnék a vászonra, melyben bemutatnám, hogy Jabbának miken kellett keresztül mennie, hogy megszerezze a hatalmát. Elsősorban azért Jabba, mert a karakter tökre hasonlít rám, és kedvelem őt. Imádom a Hutt-maffia ötletét, és egyszerűen imádom Jabba karakterét.”
Bár a Disney egyelőre elvan a bejelentett Star Wars filmjeivel – ne feledjük, hogy idén decembertől kezdve egészen 2020-ig évente kapunk egy kis szeletet a Star Wars univerzumból –, de del Toro nyilatkozata talán felkeltheti a fejesek érdeklődését egy ilyen koncepciójú változat irányában. Az biztos, hogy lenne benne potenciál, főleg del Toro rendezésében. Akinek amúgy nagyon hiányozna Jabba karaktere, az ne aggódjon, hiszen elég nagy az esély arra, hogy a fejvadászokat felvonultató Rogue One, illetve a Han Solo előzményfilmben is felbukkanjon a kövér gengszter.  
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.