Hirdetés

Gulliver moziba megy

|

Azt mindenki tudja, hogy Jack Black őrült komikus és mindig valami meglepetéssel előrukkoló filmszínész.

Hirdetés

De mindenki téved. Jack Black igazából elszánt családapa, az összes többi mestersége csak ezután következik. A két fiú büszke édesapja mostanában büszkébb, mint valaha. Eljött ugyanis az a pillanat, amire mindig is várt, nagyobbik fia, Sam elmúlt négy éves, ami a filmkomikus számára a bűvös határ: úgy gondolja, hogy négyéves kortól kezdve járhat egy gyerek moziba. És azóta szinte minden héten legalább egyszer kettesben néznek filmet. – Az a borzasztó, hogy én nagyon könnyen meghatódom – vallotta be Black, aki legközelebb Gulliverként nevetteti meg rajongóit a Gulliver utazásai (Gulliver’s Travels, hazai bemutató: február 3.) című 3D-s vígjátékban. – De nem szeretném, hogy Sam lásson sírni. Ezért megyek vele inkább 3D-s filmekre, ott a nagy szemüveg eltakarja a könnyeimet. Ha én nem sírok, ő soha, semmitől nem hatódik meg, mindenen csak nevet. Egyetlen kivétel: ha kiborul a pattogatott kukoricája. /InterCom/

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.