Hirdetés

Guy Pearce a Vasember 3 Mandarinos csavarjáról

|

A Marvel tavaly durván meglepte a rajongóit a legújabb bádogember filmjével, aminek fordulata igencsak megosztotta a nézőket.

Hirdetés

Egy interjú során az Aldrich Killiant alakító Guy Pearce fejtette ki véleményét a csavarról. "Személyszerint én imádtam. Gyerek koromban nem voltam képregény rajongó, ezért nem is állt hozzám közel a Mandarin. De ettől függetlenül értem. A lojalitás amit ezek felé a karakterek felé táplálnak, teljesen megértem. De mint egy egységes film, és főleg Ben Kingsley alakítása miatt, egyszerűen imádom ami kijött ebből. Persze azt is meg tudom érténe, ha az igazán elhivatott rajongók azt mondták rá, hogy: Ahh... Ugyan már!"

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.