Hirdetés

Guy Ritchie felügyeletével tévésorozat készül az Úriemberekből

|

Ezúttal a kisképernyőn támadnak Ritchie kifinomult gengszterei.

Hirdetés

Az Artúr király: A kard legendája és az Aladdin után már igazán vágytunk egy százszázalékos Guy Ritchie-filmre, mint amikkel berobbant annak idején a köztudatba. Szerencsére idén meglepett minket az Úriemberekkel, ami a többségében pozitív fogadtatással és a 115M dolláros összbevételével azzal kapcsolatban is meggyőzte az illetékeseket, hogy tévésorozat készüljön belőle.

Hirdetés

Erről a Deadline számolt be elsőként, hozzátéve, hogy a Mimic-sorozatért is felelős Miramax TV áll a projekt mögött, és hogy a mozifilmhez hasonlóan az Úriemberek-szériát is Guy Ritchie jegyzi íróként és rendezőként egyaránt. Továbbá vezető produceri teendőket is ellát majd a nagyjátékfilm két producere, Ivan Atkinson és Marn Davies mellett, szóval aki szerette az ominózus alkotást, számára biztató lehet az eredeti alkotók közreműködése.

Persze, amire mindenki kíváncsi lenne, hogy miről fog szólni a széria. Ezzel kapcsolatban egyelőre semmilyen részletet nem sikerült megtudni, tehát az sem világos, hogy a film főszerepeit játszó színészek, például Matthew McConaughey visszatérhet-e a sorozathoz, vagy csupán a filmben megismert miliőben, de új karakterekkel mesél el további történeteket Ritchie. Mindenesetre mi bízunk benne, hogy valóban van még potenciál az Úriemberekben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.