Hirdetés

Gyakornokok - 5 Clip érkezett

|

Shawn Levy vígjátéka, a Gyakornokok hamarosan bemutatkozik a vásznon. Addig is, ha még nem vagy meggyőzve akkor itt van öt clip a filmből.

Hirdetés

Owen Wilson és Vince Vaughn két kiöregedő munkanélkülit alakít, akik úgy döntenek, hogy a jövőbe tekintenek, nem ragadnak le ezért a Googlenél vállalnak munkát. Persze nem olyan könnyű oda bejutni, főleg ha az embernek egy egyszerű videóhívás is gondot okoz. A Gyakornokok június 13-án kerül a magyar mozikba, főbb szerepekben még Rose Byrne, Max Minghella,Dylan O’Brien, Josh Gad, B.J. Novak és John Goodman. A videót megtekintheted, ha tovább kattintasz, de figyelem SPOILERT tartalmaz.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.