Hirdetés

Elhunyt a Halló, halló! legendás főszereplője

|

75 éves korában elhunyt az idehaza is nagyon népszerű brit szitkom főszereplőjét játszó színész.

Hirdetés

Gorden Kaye kilenc évadon, összességében tíz éven keresztül játszotta a Halló, halló! című brit vígjátéksorozat főszereplőjét, Rene Artois-t. A sorozat története a második világháború alatt, egy kis francia faluban játszódott, ahol szinte minden esemény a helyi kocsmáros, Rene köré szerveződött.

Hirdetés

Gorden Kaye az 1960-as évektől kezdve játszott filmekben, sorozatokban és rádiójátékokban, de a legnagyobb ismertséget a Halló, halló! hozta meg számára. A legutolsó munkája a 2001 és 2004 között futott Revolver című sorozat volt, ahol egy farmert alakított. Kaye 75 éves korában, egy idősek otthonában hunyt el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.