Hirdetés

Gyerekjáték - Remake és spin-off is készül

|

Elhárult az MGM feje felől a csőd lehetősége, ezért igyekeznek minden projektből pénzt kicsikarni, így a Robotzsaru remake mellett újragondolják a Gyerekjáték sorozatot is.

Hirdetés

Chucky eredeti szinkronhangja, Brad Dourif szerint a stúdió minden erejével azon van, hogy tető alá hozzon egy újabb Gyerekjáték részt, de ezúttal nem folytatásban vagy előzményben gondolkoznak, hanem egy remake-et és az eddigi értesülésekkel ellentétben egy spin-off részt is készítenének. Természetesen Dourif lesz ismét Chucky baba orgánuma, a remake sztorija pedig Don Mancini (az eddigi részek írója) kezében van. Az MGM stúdió ígérete szerint a remake komorabb és sötétebb lesz elődeinél, a spin-off történései pedig Chucky családja körül forognak majd és Revenge of Chucky címmel kell majd keresnünk. Dátumról, rendezőről és stábról továbbra sem nyilatkozhatunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.