Hirdetés

Gyerekkorromboló posztert kapott a Micimackós horrorfilm

|

Rákapcsolt a marketingre a Winnie the Pooh: Blood and Honey.

Hirdetés

Május végén adtunk hírt róla, hogy miután bárki által szabadon felhasználhatóvá váltak Micimackó jogai, új megvilágításban tér vissza a karakter, no meg az ő hű barátja, Malacka. Az első képek alapján még találgattunk, hogy esetleg a mesefigurák keltek-e életre, vagy csupán jelmezbe öltözött gyilkosok fognak riogatni minket a slasher horrorban, azonban azóta a rendező, Rhys Frake-Waterfield megerősítette, hogy előbbiről lesz szó.

Hirdetés

Az eddigi képes anyagok megosztották a közönséget: egyesek szerint szentségtörést követ el a rendező egy jól ismert mesefigura kiforgatásával, míg mások pont ezt a merész kreatív húzást ünneplik a koncepcióban. A Winnie-The-Pooh: Blood and Honey egyelőre premierdátum nélkül árválkodik, ám a most megjelent hivatalos poszter alapján hamarosan megcsodálhatjuk ezt a bizarr feldolgozást, melyben Micimackó egy kétkezes kalapáccsal, Malacka pedig késekkel fogja szedni az áldozatait.

Hogy mennyire váratlanul ért mindenkit a film és annak fogadtatása, azt jól példázza a rendező reakciója, aki szintén értetlenül áll a jelenség előtt: főleg, hogy a filmje egy független projekt, ami 10 nap alatt került leforgatásra.

Ti nézni fogjátok gyermekkorotok horrorszirupos változatát?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.