Hirdetés

Gyilkos páros - Szinkronos előzetesen Sam Rockwell vígjátéka

|

Hirdetés

Jövőhéten érkezik meg a mozikba a Sam Rockwell és Anna Kendrick főszereplésével készült Gyilkos páros, amely egy romantikus hangulattal átszőtt, szórakoztató akció-vígjátéknak ígérkezik. Akik láttak már pár filmet Sam Rockwelltől tudják, hogy a színész képes nagy spektrumon mozogni és a drámaibb karakterektől (Hold) a legelborultabb figurákig (Hét pszichopata és a si-cu, Halálsoron) képes hihető alakítást nyújtani. Most, a Gyilkos párosban a komikus oldalát villantja majd meg Anna Kendrick (A tökéletes hang 2) oldalán. A filmben olyan színészek tűnnek még fel, mint: Tim Roth, akit utoljára az Aljas nyolcasban láthattunk és Anson Mount, akit többnyire az AMC nagy sikerű western sorozatából, a Hell on Wheels-ből ismerhettünk meg, de azóta már több filmben is feltűnt, többnyire mellékszerepben. A Gyilkos páros hivatalos szinopszisát és a film szinkronos előzetesét idelent láthatjátok, néhány jelenetkép társaságában. A film jövőhéten csütörtökön, azaz április 28-án kerül majd a mozikba.

Legutóbbi szakítása után Martha (Anna Kendrick) teljesen padlóra került. Hol bezárkózik, hol fejét vesztve veti bele magát a bulizásba. Ebben a labilis lelkiállapotban találkozik Francisszel (Sam Rockwell). A férfinak ugyan furcsa dolgai vannak, de Martha félresöpri a gyanús jeleket. Tulajdonképpen tökéletes párost alkotnak, mindketten kellőképpen hibbantak, de Francis egy kicsit jobban, mint Martha. A férfi ugyanis egy bérgyilkos, méghozzá nem is hétköznapi: nem csak azzal végez, akinek meggyilkolásával megbízták, de minden esetben magát a megbízót is elteszi láb alól. Ám ez az életvitel sem mentes a veszélytől: Francist gengszterek és FBI-ügynökök egyaránt égre-földre keresik. Marthának pedig döntenie kell: elszökik új fiúja elől, vagy inkább vele kézen fogva ugrik fejest egy új életbe.
https://www.youtube.com/watch?v=hc6g0vHCURY [gallery columns="4" link="file" ids="86942,86943,86944,86941"]
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.