Hirdetés

Gyönyörű előzetesen a Ghibli-művekre hajazó dél-afrikai animációs sorozat, az Isaura

|

Eposzi történettel szórakoztatnák és tanítanák a fiatal közönséget a széria alkotói.

Hirdetés

A fokvárosi Lucan Studio nevű csapat felfedte az első előzetesét az Isaura c. animációs sorozatnak, mely Mozambikbe röpíti el a nézőket - elsősorban a fiatalabbakat megcélozva. Az alkotók ígérete szerint egy nagyszabású kaland elébe nézünk, ahol a jó és a gonosz örök érvényű küzdelmébe csomagolva mély és értékes gondolatokat szeretnének közvetíteni.

Hirdetés

A történet középpontjában egy fiatal lány áll, aki egy különleges talizmánnak hála az óceán őrzőjévé válik - ezzel együtt pedig a klímaváltozás is visszatérő eleme lesz a sorozatnak. Az egészen gyönyörű képi világgal bíró Isaura egyik felütésében és megjelenésében is emlékeztet a Studio Ghibli munkáira, ami talán az egyik legnagyobb bók, amit egy animációs produkcióról csak elmondhatunk. A kézzel rajzolt karaktereket a főként a videojátékiparban alkalmazott Unreal Engine hozza mozgásba.

A sorozat jelenlég még fejlesztés alatt áll, ahogy forgalmazója sincs egyelőre az Isaurának. Az előzetes épp azért készült el, hogy lássuk, hogyan is áll a projekt, a látottak alapján pedig nagyon meglepődnénk, ha nem karolnák fel egyhamar a Lucan Studio produkcióját.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.