Hirdetés

Gyűlnek a szereplők a WikiLeaks alapítójáról szóló filmbe

|

A világ egyik legismertebb és a kormányok által leggyűlöltebb nonprofit szervezetének, a Wikileaks alapítójának életét filmesítik meg és ehhez olyan színészek adják nevüket, mint James McAvoy.

Hirdetés

Julian Assange (a fenti képen) 2006 legfőbb alakítója és nyilvános arca a WikiLeaks élén olyan kiszivárogtatott kormányzati és egyéb dokumentumokat publikál az interneten, amiket látva minden magára valamicskét is adó politikus menten a szívéhez kap. 2010-ben kőrözést adott ki ellene az Interpol nemi erőszakkal kapcsolatos vádak miatt, majd ugyanazon év decemberében feladta magát, de tagadja a vádakat. Mint látható, Assange élete igen csak kalandos és veszélyes, érthető hát, ha a megfilmesítésének jogai megérnek bármelyik stúdiónak egy kis zöldhasút. Az úriembert nem más játszhatja el a vásznon, mint az a Benedixt Cumberbatch, aki a nagysikerű Sherlock sorozatban játszik, de aláírt a stábba még James McAvoy is, aki Domscheit-Berget, a WikiLeaks szóvívőjét keltheti életre. A rendezést Bill Condon (Alkonyat: Hajnalhasadás 1-2. rész, Érzelmek tengerében) vállalta, a forgatás valamikor jövőre kezdődik, a megjelenésről nincsenek infóink.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.