Hirdetés

Megvan miről szólhat A Gyűrűk Ura-sorozat

|

Egy hős mind felett?

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy a Trónok harca jövőre a 8. évaddal lezárul és hogy az epikus fantasy sorozatok iránt érdeklődők igényeit is ki kell maj elégiteni valamivel, erre pedig a legesélyesebbnek naná, hogy egy Gyűrűk Ura-sorozat tűnik, amelyet az Amazon nem kevesebb, mint fél milliárd dollárból kíván tető alá hozni. Vélhetően a tervezett 5 évad összesen kerül ennyibe, vagyis évadonként durván száz milliót emészthet fel, ami már tényleg Trónok harca szint. Most pedig úgy fest, már meg is van a főhős és vele együtt a történet, amit elakarnak mesélni. 

Hirdetés

Azt korábban már az Amazon kategorikusan kijelentette, hogy a sorozat nem fog kapcsolódni a Gyűrű háborúhoz, a TheOneRingNet rajongói oldal több forrásra hivatkozva pedig azt állítja, hogy a fiatal Aragornra épülhet az első szezon. Mivel az oldal már korábban is közölt hiteles információkat A hobbit és A Gyűrűk Ura-trilógiáról, ezért végülis lehet hitelt adni az értesüléseinek. Ekkora befektetésnél érthető, hogy az Amazon valamelyest biztosra megy és már egy ismert karakterre hegyezi ki a történetet és mivel a filmek idején a figura már 87-88 éves, bőven lenne mit elmesélnie a dúnadánról, több ismert karakterrel együtt. 

Az eddigi híresztelések szerint minden évad más-más karakterre koncentrál majd, szóval egyfajta antológia sorozatra számíthatunk, hiszen akár különböző korokba is elvihetnek majd minket ennek révén. Showrunner egyelőre még nincs, mint ahogy szereplőkről sem tudni, de előbbi esetében maga Peter Jackson is szóba került már (habár ő neki lehet, hogy már egy életre elege volt Középföldéből), vagy a Babylon 5 sorozat felett bábáskodó J. Michael Straczynski, amely széria nem mostanában volt.

Ti mely szereplővel a középpontban és mely showrunnerrel néznétek meg a sorozatot?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.