Hirdetés

Ha meg akarsz ijedni - Új előzetesen a Démonok között 2!

|

Hirdetés

Ha már ma szó volt James Wan-ról, hát pont jókor csúszott be a legújabb kedvcsinálója. A 2013-as Démonok között sok ember tetszését elnyerte. Elegáns, kellően visszafogott kísértethorror volt, amin meg lehetett ijedni, lehetett félni és a színészi alakításokra sem lehetett panasz. Mély nyomot nem hagyott ugyan bennünk, de nem is tett nagy kárt a műfajban. A közönségsikert elnézve nem volt csoda, hogy egyből berendelték a folytatást, mely már kapott egy hangulatos előzetest. A legújabb kedvcsináló már többet fed fel a történetből, amely az előző részben szerepeltetett paranormális tevékenységek után nyomozó párost teszi meg főszereplőül, akik ezúttal egy megszállt kislány esetét igyekeznek felderíteni. https://www.youtube.com/watch?v=VFsmuRPClr4 A Démonok között júniusban kerül bemutatásra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.