Hirdetés

Háborús filmet készít Tom Hardy és Channing Tatum

|

A közel-keleti övezetben játszódik a történet.

Hirdetés

Hamarosan egy projekten dolgozik majd Tom Hardy és Channing Tatum. A két hollywoodi sztár a Universal Pictures égisze alatt egyesül majd egy valós eseményeken alapuló háborús dráma kedvéért, amely az afganisztáni evakuálások idején játszódik. A jelenleg cím nélküli projektet a Sorsügynökség rendezője, George Nolfi szerzi majd, akit az Afganisztán viharos evakuálása körüli valós események ihlették.

Hirdetés

A Deadline értesülései szerint a film a "különleges erők csapatának három korábbi tagjára fog összpontosítani, akik afgán társaikkal együtt visszatérnek a háborús övezetbe, hogy megmentsék szövetségeseiket és családjaikat, akik az Afganisztán augusztusi gyors bukása után maradtak hátra." Ez a rövid leírás tökéletes projektnek hangzik Hardy és Tatum számára, hogy együtt dolgozzanak, hiszen mindkét színész számos kritikailag elismert alkotásban mutatta már be affinitását a dráma és az akció iránt. 

A két színész a főszerep mellett a film producerei is lesznek, és mivel a film egy triót állít középpontba, kétségtelen, hogy egy harmadik színészt is keresnek Hardy és Tatum mellé. Bár a jelöltek nevei még nem hangzottak el, biztosak lehetünk benne, hogy a két sztár mellé a jelenleg titokzatos harmadik tag képében szintén egy ismert és tehetséges színész kerül majd.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.