Hirdetés

Hacksaw Ridge - Első képek Mel Gibson háborús drámájából

|

Hirdetés

Mel Gibson a napokban kezdte meg új filmjének munkálatait Ausztráliában, Új-Dél-Wales államban és kedden már közzétette az első képeket is. A film Desmond T. Doss életét dolgozza fel. Doss felcserként szolgált és ő volt az első katona, aki lelkiismereti okokból megtagadta a katonai szolgálatot és ennek ellenére becsületrendben részesítettek, mert az okinavai csata idején több tucat katona életét mentette meg. [caption id="attachment_68456" align="aligncenter" width="670"]

hacksaw-ridge-mel-gibson-andrew-garfield
Balról: Vince Vaughn, Andrew Garfield és Sam Worthington[/caption] Gibson a képek mellett egy nyilatkozatot is közzétett:
Habár a forgatást még csak most kezdtük, de már most hihetetlen bajtársiasság alakult ki a színészek között. Andrew nagyszerű Desmond Doss szerepében, viszont nem ő az egyetlen, hiszen az egész csapat rendkívül tapasztalt, feltörőben lévő tehetségekből áll.
Gibson Robert Schenkkan, Andrew Knight és a Katonák voltunk forgatókönyvírójának Randall Wallace közös munkájából készült kéziratot viszi vászonra. Andrew Garfield mellett  Vince Vaughn, Sam Worthington, Luke Bracey, Teresa Palmer és Rachel Griffiths is feltűnik még. Worthington a szakasz parancsnokát alakítja, míg Vaughn karakterének feladata az újoncok gatyába rázása. Doss kedvese Palmer lesz, az édesanyja szerepében pedig Griffiths-et láthatjuk majd. A Hacksaw Ridge 2016-ban érkezik majd a mozikba. [caption id="attachment_68457" align="aligncenter" width="670"]
Mel Gibson a Hacksaw Ridge forgatásán
Mel Gibson a Hacksaw Ridge forgatásán[/caption]
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.