Hirdetés

Hail, Caesar! előzetes: A Coen fivérek és Hollywood őskora (Frissítve)

|

Hirdetés

A Universal közzétette a Hail, Caesar! első előzetesét. A Coen fivérek legújabb produkciójában egy "ezermester" rendkívül bonyolult és szövevényes napját követhetjük majd nyomon. A Josh Brolin által alakított karakter gyakorlatilag olyan színészek problémáit oldja meg, akik kényes helyzetükben nem akarnak az ügyvédjükhöz fordulni, ezért "ezermestert" hívnak, hogy kijavítsa a felmerülő problémákat. Frissítés: megérkezett a szinkronos előzetes is. A magyar cím Áve, Cézár! lesz, a hazai premier pedig 2016. február 25. Szinkronos:  https://www.youtube.com/watch?v=0Cn_XXMOl68 Eredeti:  https://youtu.be/kMqeoW3XRa0 Nos, ahogy az előzetesből is látni lehetett a problémákkal teli lista tetején a folyton zavarodott színész (George Clooney) eltűnésének rejtélye áll. Az alig több mint 2 perces anyag remekül felvázolta mire is számíthatunk. Egyszerre lehetett látni a megszokott Coen kézjegyeket és érezni a fergeteges Nagy Lebowskit idéző hangulatot. Az előzetes mellett 7 új jelenetkép is érkezett, ezeket lejjebb láthatjátok. Josh Brolin és George Clooney mellett olyan neves színészek tűnnek majd fel, mint: Alden Ehrenreich, Ralph Fiennes, Jonah Hill, Scarlett Johansson, Frances McDormand, Tilda Swinton és Channing Tatum. A Hail, Caesar! 2016 február 25-én kerül majd a mozikba. [gallery columns="2" size="medium" ids="69072,69073,69074,69075,69076,69077,69078"]

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.