Hirdetés

Egy fiatal énekesnő is bejelentkezett Batgirl szerepére

|

A Tökéletes hang filmekből is ismert Hailee Steinfeld szemelte ki Gotham női védelmezőjének jelmezét.

Hirdetés

Mióta kiderült, hogy Joss Whedon egy Batgirl filmen dolgozik több színésznő is kifejezte érdeklődését a projekt iránt, és természetesen a rajongók között is elindultak a találgatások, hogy ki lenne a legalkalmasabb a képregényes hősnő életrekeltésére. A szerepre most akadt egy újabb jelentkező a 21 éves színész és énekesnő, Hailee Steinfeld személyében.

Hirdetés

Az MTV-vel készített friss interjúja során megkérdezték Steinfeldtől, hogy érdekelné-e őt Barbara Gordon megformálása a DC Bővített Univerzumában, mire a színésznő bevallotta, hogy a bakancslistáján van a szerep megszerzése.

"Nem fogok hazudni, erre már gondoltam én is, de nem tudtam, hogy mit mondjak. Annyi biztos, hogy imádnám a szerepet!"

Steinfeld arra is utalt, hogy jövőre talán számíthatunk valamilyen bejelentésre. A színésznőt a hamarosan mozikba kerülő Tökéletes hang 3-ban láthatjuk legközelebb, jövőre pedig az Űrdongóról szóló Transformers spin-offban fog szerepelni.

Ami a Batgirl film jövőjét illeti, még korántsem biztos, hogy a közeljövőben elkészül. Az Igazság Ligája vártnál gyengébb pénzügyi teljesítménye miatt a stúdió átszervezi DC filmes részlegét, ami könnyen járhat azzal, hogy a Batgirlhöz hasonló projektek elnapolásra kerüljenek, vagy neadjisten a kukában végezzék.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.