Hirdetés

Halad a Les Grossman mozi is!

|

Emlékeztek még a Trópusi Vihar fő attrakciójára, a Tom Cruise féle Les Grossman nevű giga média mogulra aki mindenkit úgy kiosztott, hogy az Oscar-t is megadtuk volna neki?

Hirdetés

Akkor nyilván arra is emlékeztek, hogy a projekt forgatókönyvének írását Michael Bacall kapta meg nem is olyan régen, de lényegében ennyit sikerült akkor megtudnunk az egész felhajtásról. A napokban Grossman segédjét megformáló Bill Hader beszélt az MTV-nek arról, hogy Bacall (aki egyben jópajtása) gőzerővel dolgozik a szkripten, hamarosan kész lesz és nagyot fog szólni! Személy szerint örülök neki, hogy halad a mozi és remélem Tom Cruise ismét beleveti magát, újabb szállóigéket gyártva hazánknak, akár csak a tüzesz szárkány...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.