Hirdetés

Halál laza a The Nice Guys trailere (Frissítve)

|

Hirdetés

Persze Shane Black-től nem is várunk mást, ha a Durr, durr és csókhoz hasonlatos buddy movie-t csinál, mindezt megfejelve kellő mennyiségű noir hangulattal, pornóbajusszal és trapéznadrággal, akkor nagy gond nem lesz, hiába próbálják eladni az előzetesben, hogy a Vasember 3 rendezője készítette. A sztori Los Angelesben játszódik, 1977-ben, és egy verőember (Russell Crowe), valamint egy magánnyomozó (Ryan Gosling) ered egy eltűnt nő nyomába. Már az R-rated felirat az előzetes elején sem ígér finomkodást és szemmel láthatóan ezt a készítők sem mismásolták el. Crowe-ról tudjuk, hogy zsigerből hozza a badass figurákat, ellenben Gosling tűnik egyelőre a főnyereménynek, aki a hasonló karaktereit most nem kevés lúzerséggel ötvözi. Mellettük még feltűnik a mostanában eléggé eltűnt Kim Basinger, a szépfiú szerepkörből egyre inkább kitörő Matt Bomer és az említett Vasember 3-mal és Jurassic Worlddel egyre felkapottabb Ty Simpkins is. Sajnos a The Nice Guys-ra május 20-ig várnunk kell, de a jó dolgokra megéri várni, ez pedig annak tűnik. Frissítés: megérkezett a magyar szinkronos változat is, a magyar cím pedig: Rendes fickók. Szinkronos: https://www.youtube.com/watch?v=KgAFZVnjx8c Eredeti: https://www.youtube.com/watch?v=sfZBxiDLQlk

The Nice Guys poster
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.