Hirdetés

Halálfutam 3 - Kész a forgatókönyv

|

A legelső, Jason Statham nevével reklámozott és eladott rész nézhető remake volt, a második epizód is megért egy próbát, még ha csak dvd-n is, de vajon mit kezdenek harmadjára vele?

Hirdetés

A Halálfutam 2 afféle előzményfilmnek volt tekinthető és korrektül összekötötte az eseményeket, de a Universal úgy döntött, hogy elbírunk a vállunkon még egy harmadik filmet is e témában. A forgatókönyv időközben el is készült Paul W.S. Anderson (A kaptár 1-2-4, Alien vs. Predator, Halálfutam 1-2) által, de direktor még nem találtatott a projekt számára, így a stúdiónak már csak azt kell keresnie hozzá és indulhat is a folytatás. Luke Goss vagy Jason Statham szerepléséből nincsenek információink, de állítólag Danny Trejo és Tanit Phoenix tiszteletét teszi a harmadik etapban is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.