Hirdetés

Halálfutam 3 - Visszatérő úriemberek

|

Bár Jason Statham nélkül és kizárólag dvd-re érkezett a Halálfutam második része, mégis képes volt elérni sikereket, még ha mérsékelt szinten is. A harmadikat egy ismerős úriember dirigálja majd...

Hirdetés

Méghozzá a Halálfutam 2 rendezője, Roel Reine. A stúdiónál úgy gondolták, hogy ha Reine képes volt a megkötések ellenére kevés büdzséből türhető folytatást kihozni, nyilván a trilógia bővítést is bevállalja és talán még jól is elsülhet a dolog. A forgatókönyvet Paul W.S. Anderson (Kaptár 1-2-4, Alien vs. Predator) szerezte és állítólag Luke Goss, valamint Danny Trejo és Tanit Phoenix is visszatér a harmadik etapban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.