Hirdetés

Halálkomoly a Cowboyok és űrlények

|

Könnyen félrevezetheti magát az a néző, aki a címe alapján ítéli meg a Cowboyok és űrlények című filmet. A műfaji párosítás tagadhatatlanul viccesen hangzik, a produkció azonban halálkomoly.

Hirdetés

"Ha körül kellene írnom, azt mondanám, a Sergio Leone-féle westernek és az Alien-filmek találkozásáról beszélhetünk – mondja Jon Favreau, a film rendezője." – Ezért senki ne várjon könnyed vígjátékot, mert minden ütőkártyát kijátszunk, ami a kegyetlen westernek és az űrlényes filmek paklijában benne van. Mivel közeleg a bemutató, a forgalmazó stúdió minden követ megmozgat, hogy a közönséget felkészítse a filmre. Ennek első lépése a sok mindent eláruló mozielőzetes, amely megmutatja, hogy itt bizony nem a Vadiúj vadnyugat klónjáról van szó, hanem új alműfaj született. /UIP Duna Film/

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.