Hirdetés

Halálkúra – Komoly változtatások Az útvesztő harmadik részében

|

Hirdetés

Egy évvel a Tűzpróba után játszódik majd Az útvesztő harmadik része, a Halálkúra (Maze Runner: Death Cure) - legalábbis a rendező Wes Ball ezt ígéri a rajongóknak. Amíg a Tűzpróba pontosan ott veszi fel újra a történet fonalát, ahol Az útvesztő végén elköszöntünk a főhősöktől - a trilógia harmadik részét már egy jelentős időkieséssel kezdjük majd.

deathcure

A Comic Conon már megtudtuk, hogy a Tűzpróbánál több változatást is eszközöltek a James Dashner által írt könyvhöz képest - sőt, a második filmhez a harmadik könyvből is használnak fel elemeket. Úgy tűnik, a Halálkúrában még több különbség lesz majd Dashner regényéhez képest – legalábbis, az egy éves ugrást mindenképpen meg kell majd magyaráznia a készítőknek.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.