Hirdetés

Az útvesztő 3: Halálkúra – Szépen gyógyul Dylan OBrien

|

Hirdetés

Mint ahogyan azt már korábban is írtuk, súlyosan megsérült Az útvesztő harmadik részének forgatásán a főszereplő, Dylan OBrien. A hírt pár héttel ezelőtt az alapul szolgáló trilógia írója, James Dashner tette közzé Twitteren, amelyben azzal nyugtatta a rajongókat, hogy bár Dylan sérülést szenvedett, nincs életveszélyben, és hamarosan rendbe jön. A baleset részleteit eddig még nem hozták nyilvánosságra, de ha minden igaz, akkor Dylan OBrien agyrázkódást szenvedett, illetve egy törést az arcán és több egyéb, kisebb sérülést szerzett egy rosszul sikerült motoros mutatvány következtében. A franchise egy másik színésze, Giancarlo Esposito egy interjúban beszélt a balesetről: elmondta, hogy OBrien egy kemény srác, egy igazi túlélő, és már szépen gyógyul a sérüléseiből, valamint amint lehetséges, visszatér a forgatásra. Az útvesztő: Halálkúra premierjét 2017. február 17-ére várják a rajongók – egyelőre nem tudni, hogy Dylan OBrien kényszerpihenője miatt várható-e csúszás az időpontot illetően.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.