Hirdetés

Nézd meg premier előtt az új horrort, a Halálod appját! (Lezárva)

|

Október 24-től újra megborzonghatunk a mozik sötétjében, ugyanis jön a legújabb horrorfilm, amely egy alkalmazásra fókuszál. Ha ti is kíváncsiak vagytok rá, akkor nézzétek meg velünk premier előtt.

Hirdetés

Ha létezne egy olyan alkalmazás, amely percre pontosan megmondaná, hogy mennyi időtök van hátra a halálig, akkor tudni szeretnétek? És hinnétek neki? A Halálod appja történetének főszereplője, egy fiatal nővér, Quinn (Elizabeth Lail) bizony letölti a szóban forgó alkalmazást, amely először poénosnak tűnik, azonban hamar rádöbben, hogy az élete valóban veszélyben forog. 

Hirdetés

Ha kíváncsiak vagytok a halálbiztos alkalmazásra, akkor remek hírünk van: a Puliwood és a Freeman Film együttműködésének köszönhetően premier előtt nézhetitek meg a Halálod appját, ugyanis három páros belépő talál gazdára azok között, akik október 21,  kedd délig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre:

Az alábbiak közül melyik sorozatban NEM szerepelt a főszereplőt alakító Elizabeth Lail?

a, Egyszer volt, hol nem volt
b, Feketelista
c, 13 okom volt

A helyes megfejtés betűjelét a puliwood@project029.hu-ra várjuk "App" tárggyal. A vetítés 2019. október 22-én, szerdán este lesz egy budapesti moziban. A szerencsésekkel a kezdés pontos időpontját illetően felvesszük a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). Ha szeretnétek elsők között értesülni az ehhez hasonló lehetőségekről és élvezni remek humorunkat, akkor érdemes követni a Facebook oldalunkat. Sok sikert!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.