Hirdetés

Halálos fegyver-sorozat készülőben...

|

Hirdetés

Nem teljesen hat az újdonság erejével az a hír, hogy a kései nyolcvanas évek egyik legnagyobb hatású akciófilmje (nem az első buddy-movie volt, de ez indította be aztán a legnagyobb, hasonszőrű filmek hullámát) tévésorozat formájában fog visszatérni a nézők színe elé, hiszen erről már októberben is csiripeltek a madarak. A reakció egy egybehangzó óbégatás és tiltakozás volt (teljes joggal, maga az ötlet felér egy blaszfémiával a rajongók számára), de ez a legkevésbé sem hatotta meg a FOX fejeseit, egyik fülükön be, a másikon ki, már szövögetik is tovább ördögi tervüket. A minap újabb kiváló ötlettel rukkoltak elő: ha már szeretnének sorozatot csinálni a Halálos fegyver-ből, hát miért is ne szerződtetnék a pilot rendezésére McG-t? Adjunk egy kis időt ennek a hírnek a feldolgozására. Mély levegő... Oké. Szóval, McG szerződtetése két dolgot jelenthet.

  1. A FOX tisztában van a rendező képességeivel és előrelátó: a direktor által szeretné szabotálni saját sorozatát, hiszen ha a pilot nem jön be, akkor le van fújva a széria és nem készül több epizód.
  2. A FOX komolyan és teljesen őszintén bízik McG-ben és abbéli képességében, hogy bebizonyítja, igenis van létjogosultsága a Halálos fegyver-szériának.
terminator-salvation-director-mcg-works-the-camera
Nem szeretnék teljesen negatívnak tűnni, éppen ezért hadd tegyek hozzá mindehhez még valamit: McG-nél vannak sokkal, de sokkal rosszabb rendezők is Hollywood-ban, de eddig az égvilágon semmi olyat nem tett le az asztalra, ami alapján azt láthatnánk, hogy megfelelő a feladatra. Arról nem is beszélve, hogy a 87-es film nagyon sokat köszönhet Shane Black zsenialitásának, hiszen az ő sziporkázó, éles és kiváló dialógusainak hála volt a film több, mint egy generikus, tucatgyártmány havermozi. https://www.youtube.com/watch?v=Pz14NT9Hylo A hírhez hozzátartozik még az, hogy a Roger Murtaugh szerepében felbukkanó Danny Glover-t nem más, mint Damon Wayans Sr. fogja váltani. És hogy ki játssza majd Riggset? Az még kérdéses. Ti mit gondoltok erről? Érdemes foglalkozni ezzel? Jó lesz Damon Wayans a szerepben? McG tud rendezni? Egyáltalán: Shane Black nélkül érdemes belevágni? És ha igen, miért nem?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.