Hirdetés

Halálos fenyegetéseket is kapott Margot Robbie az Öngyilkos osztag után

|

Margot Robbie felfedte a szuperhősfilmekben való szereplés árnyoldalát.

Hirdetés

Hatalmas ugrást jelentett Margot Robbie amúgy is szépen épülő karrierjének az, hogy eljátszhatta Harley Quinnt az Öngyilkos osztagban. Az álomszerep azonban nem járt hátrányok nélkül. A színésznő most őszintén beszélt arról, hogy mire is kell készülnie annak, aki ehhez hasonló szerepet vállal el.

Hirdetés

Egy friss interjú során Robbie bevallotta, hogy több halálos fenyegetést is kapott miután életre keltette Joker szerelmét a filmvásznon. Utólag visszatekintve azt kívánja, hogy bárcsak figyelmeztették volna előre a hírnév nem várt veszélyeire és velejáróira.

"Tegyük fel, hogy képergényfilmben fogsz szerepelni. Íme a legrosszabb eshetőség, ami megtörténhet. Annyi mindent megtanulsz útközben, például, hogy nem árt, ha van egy jó biztonsági csapatod, akik utána néznek azoknak az embereknek, akik halálos üzeneteket küldenek neked, hogy nem-e volt valamilyen erőszakos ügyük a múltban. Ha igen, akkor szükséged lesz testőrökre bizonyos rendezvények során. Minden ilyen vizsgálat 2000 dollárodba fog kerülni, tehát jó, ha ezt számításba veszed mielőtt elválasz egy hasonló szerepet."

Ennek hatására a színésznő rákényszerül, hogy sokszor a fizetést és ne magát a filmet vegye elsőszámú szempontnak szerepvállaláskor, mert egy állandó testőrség megfizetése hosszútávon másképpen nem megoldható. Ettől függetlenül a színésznő nem bánta meg, hogy elvállalta a szerepet, de örült volna, ha felkészítik mindarra amivel szembesülnie kellett.

"És persze oké, ez egy más típusú karrier. Így mindig olyan munkát kell találnod, amivel fenntartható ez az életstílus. Innentől kezdve nem dolgozhatsz független filmeken életed végéig, mert az a korábbi filmed akkor és ott mindent megváltoztatott és most meg kell tudnod fizetni a védelmedet. Annyit bánok csak, hogy a legelején senki sem figyelmeztett arra, hogy mi vár rám. Ha úgy vágok bele, hogy ezeket előre tudom, akkor legalább kevésbé bosszantott volna a dolog."

Az Öngyilkos osztag 2 forgatása 2018. októberében veheti kezdetét, ha minden a tervek szerint halad. Ebben azonban sajnos még a színésznő sem biztos, ugyanis az interjú során erről is faggatták, de nem tudott pontos választ adni. Minden esetre reméljük, hogy mihamarabb újra láthatjuk a vásznon Harley Quinn bőrében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.