Hirdetés

Halálos Iramban 6 - Az első helyszíni fotó

|

Már jó ideje elkezdődött a Halálos Iramban 6 forgatása, az egyik főszereplő pedig mindent megtesz annak érdekében, hogy rajongótábora is értesüljön a fejleményekről. Ugye Dwayne?

Hirdetés

A Halálos Iramban 5-ben való szereplése és Vin Diesel karakterével való összeakaszkodása után egyértelművé vált a fejeseknél, hogy a nézők követelik Dwayne "The Rock" Johnson jelenlétét, tehát a hatodik adrenalinbombából sem marad ki az izomkolosszus. A szóban forgó színész volt az is, aki minap Twitter fiókján keresztül posztolt egy képet a forgatásról, melyen Gina Carano-val pózol egy jármű előtt. Nem túl halálos és nem is igazán iramban, de jó látni, hogy a szereplők jól érzik magukat a forgatás alatt, ezért már megérte kiadni az ominózus fotót. A filmben egyébként visszatér minden eddigi élő és halott szereplő, így Vin Diesel, Dwayne Johnson, Paul Walker, Jordana Brewster, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Luke Evans, Joe Taslim, Gina Carano, Sung Kang és Rihanna kergetőznek "versenyparipáikkal". Mindezt 2013. május 24-én teszik, Justin Lin (Halálos Iramban 3-4-5) direktori felügyeletével, Chris Morgan (Wanted, Halálos Iramban 3-4-5) szkriptje alapján. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.