Hirdetés

Halálos Iramban 6 - David Tennant a csapatban!

|

Gőzerővel folyik a Halálos Iramban 6 castingja: Michelle Rodriguez, Rihanna és Luke Evans után újabb tag csatlakozhat a már így is neves színészgárdához, ezúttal egy sorozatos archoz lesz szerencsénk.

Hirdetés

A Halálos Iramban 6 stábja folyamtosan bővül és csak bővül, vajon mikor érzi úgy Justin Lin rendező, hogy elég a nevekből, jöhet a móka? Rihanna, Gina Carano és Luke Evans után a leginkább a Ki vagy, Doki? című sorozatból ismerős David Tennant is csatlakozott a többiekhez. Tennant játszott már a Harry Potter negyedik részében, hangját adta az Így neveld a sárkányodat és a Kalózok - A kétballábas banda animációs filmekhez, továbbá szerepelt a 2011-es Frászkarikában is. Arról nem kaptunk informácót, hogy milyen karaktert fog alakítani, de a vérbeli Doctor Who rajongókat nem is érdekli, csak az, hogy kedvenc karakterük jelen lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.