Hirdetés

Halálos Iramban 6 - Elkezdődött a forgatás!

|

Mivel a Halálos Iramban franchise ötödik része hatalmas összegeket hozott a stúdió számára, nem lehetett kétséges, hogy elkészül a folytatás - szinte minden már ismert arccal találkozhatunk!

Hirdetés

Justin Lin a Twitteren keresztül jelentette be, hogy megkezdődött a Halálos Iramban hatodik fejezetének forgatása. A főbb szerepekben: Dwayne "The Rock" Johnson, Vin Diesel, Paul Walker, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Michaelle Rodriguez és Gina Carano, míg a főgonoszt Luke Evans alakíthatja. Sajnálatos módon a Halálos Iramban 5 már rég nem a versenyzésről és a tuningolt autókról szólt, sokkal inkább ment át akciófilmbe és a korábbi epizódok szereplőinek gyűjteményébe. Ennek ellenére nem adjuk fel a reményt és pozitívan hozzáállva a dologhoz reménykedünk benne, hogy visszakapjuk az első két rész hangulatát, stílusát. A Halálos Iramban 6 2013. május 24-én nyit külföldön, a forgatókönyvet Chris Morgan (Mobil, Halálos Iramban 3,4,5, Wanted) körmölte.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.