Hirdetés

Halálos Iramban 6 - Jason Statham a csapatban?

|

Miután a Halálos Iramban 5 a sorozat legsikeresebb része lett, a Universal rögtön berendelte a folytatást és megbízta Justin Lin-t, hogy forgasson le két epizódot is egyszerre.

Hirdetés

Ennek értelmében Lin Európába látogat majd leforgatni a Halálos Iramban hatodik és hetedik részét egyszerre. A rendező a projekt kedvéért a Hegylakó remake-et és a Terminátor 5-öt hagyta ott, de ha megengedtek egy magánvéleményt, akkor azt mondanám, hogy mindkét filmtervezet jobban járt így. A Universal ráadásul még egy dologban beleszól Lin munkájába: szeretnék Jason Statham-et a folytatásba! A színész nem újonc a kormány mögött, hiszen A szállítóban egyértelmű volt a szerepe, A banki melóban újfent vezetett, a Crank-ben pedig az életéért száguldott. Már csak neki kell rábólintania, és az ötödik rész visszatérőihez csatlakozhat, így Vin Diesel-hez, Paul Walker-hez, Dwayne Johnson-hoz, Jordana Brewster-hez és Michelle Rodriguez-hez. A tervezett premier 2013. május 24.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.