Hirdetés

Halálos Iramban 6 - Jason Statham nem csatlakozik

|

Tárgyalások zajlottak a készítők és Jason Statham között, ugyanis felajánlottak a színész számára egy központi szerepet a Halálos Iramban széria készülődő hatodik részében.

Hirdetés

Nagyon úgy tűnik, hogy a maximálisan vállalkozó típusú akciószínész nem minden filmre bólint rá rögtön, néha ellent is tud mondani a felkéréseknek. Ez történhetett a Justin Lin rendezése alatt formálódó Halálos Iramban széria hatodik részével is, amelyet állítólag egyszerre forgatnak az hetedikkel és az egyik szerepre szerették volna megnyerni Jason Stathamet is. A tárgyalások már tavaly elkezdődtek a felek között, de egészen idáig nem sikerült dűlőre jutniuk: a Crank, A feláldozhatók és Az olasz meló sztárja nem fog rész venni a hatodik gumi-égetéssel egybekötött adrenalinbombában. A stábban ennek ellenére továbbra is ott lesz a tervezet összes eredeti szereplő, és újabb mellékkarakterek megjelenésére is számíthatunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.