Hirdetés

Halálos Iramban 6 - Rendezőt kapott!

|

Az Ötödik sebesség alcímre hallgató epizód 86 milliót hozott vissza a nyitóhétvégén, ami az idei év legjobb nyitányát eredményezte. Nem csoda hát, ha a stúdió tovább fejné az adrenalin-tehenet...

Hirdetés

Minő meglepetésként fog mindenkit érni a következő bejelentés, ugyanis a Halálos Iramban 6-ot is Justin Lin fogja ledirigálni, a harmadik, negyedik és ötödik rész után. Lin hozzátette, hogy rendkívül elégedett az Ötödik sebesség eddigi teljesítményével, ráadásul csomó helyen a világon még csak ezután mutatják be a közönségnek. Hozzátette azt is, hogy az emberek egyértelműen újabb kalandot szeretnének ebben a lenyűgöző benzingőzös, akciódús világban, de ezt már más helyszínen szeretné kivitelezni. Azt nem tudni, hogy visszatérnek-e az eredeti szereplők és Dwayne The Rock Johnson, de korábban már olyan szóbeszéd is járta, hogy leginkább az ő karakterére koncentrálnának... no majd kiderül!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.