Hirdetés

Halálos Iramban 6 - újabb forgatási képek

|

Tegnap Dwayne Johnson, ma Vin Diesel ajándékozott meg minket két újabb képpel, az egyiken ráadásul ő, Paul Walker és a Szikla is látható (aki egyébként egy rablást akadályozott meg a forgatás alatt).

Hirdetés

Diesel szép szavakat is fűzött a képek alá, melyben leírta, hogy teljes forgatási lázban él, és ma Londonban forgattak (Európa tehát az új helyszín?). Hozzáfűzte, hogy nagyon büszke a csapatra, egyenesen varázslatos mindenki. A Szikla pedig mesélt arról, hogyan szabotálta a világ, valószínűleg legbénább rablóinak akcióját: épp a repülős dzsekijében futott, majd egy falról leugorván egy sötét csatornába érkezett, ahol valószínűleg igazi rosszfiúk ücsörögtek. Látván, hogy a volt pankrátor kezében fegyver van, gyorsan menekülőre fogták a dolgot. A hír forrása kétes, mindenesetre Dwayne és a The Sun is kitart e verzió mellett.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.