Hirdetés

Halálos Iramban 6-7 - Egyszerre forgatják

|

A stúdiónak nagyon bejött az élet a Halálos Iramban: Ötödik sebesség kiadásával, kiadásaikat többszörösen kapták vissza, ezért nem lehet meglepő döntésnek nevezni a fenti címet.

Hirdetés

A Halálos Iramban ötödik része a franchise legjobban tejelő részét jelentette, a 125 milliós büdzséből rekordösszegű, 626 milliós bevételt kreált, ha az összesített adatokat vesszük. Éppen ezen okokból kifolyólag nem volt kérdéses, hogy a stúdió elkészítteti a hatodik Halálos Iramban filmet is, most pedig Vin Diesel a THR-nek számolt be arról, hogy egyszerre szeretnék leforgatni a hatodik és hetedik epizódot. A színész elmondta, hogy rengeteg karakter található a filmekben, nekiálltak kidolgozni a cselekményt és mire észbekaptak, máris 110 oldalas szkriptet tartottak a kezükben. A stúdió döntése értelmében tehát egyszerre fogják leforgatni a két részt, így összefüggőbb, részletesebb lehet a történet. Javítsatok ki, ha tévednék, de a Halálos Iramban részekek nem a sztori volt a fő erősségük, ha egyáltalán volt az utóbbiaknak...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.