Hirdetés

Halálos Iramban 7 - A Fűrész alkotója dirigálná?

|

Miután Justin Lin hangzatos hasonlattal élve kitolatott a Halálos Iramban 7 rendezői posztjából, a stúdiónak helyettesítenie kell és ezt minél hamarabb szeretnék megejteni.

Hirdetés

Korábban három lehetséges direktor neve bukkant fel az interneten, méghozzá a Latino Review értesülései alapján Jeff Wadlow (Kick-Ass 2), Brad Furman (Az igazság ára) és Harald Zwart (A karate kölyök) közül szándékozott választani a Universal. A minap azonban újabb pletyka ütötte fel a fejét, miszerint a stúdió nem mással ült le tárgyalni a Halálos Iramban 7 rendezéséről, mint a Fűrész alkotójával, James Wannal. Mivel a Universal már jövőre mozikban szeretné tudni a filmet (emiatt a sietség miatt hagyta ott őket Lin is) és számolgatni a zöldhasúakat, ezért valószínűleg hamarosan kihírdetik, hogy kit találtak a rendezői posztra. Ti örülnétek neki, ha James Wan dirigálhatná a Halálos Iramban-franchise legújabb részét, aki eddig még csak horrort (Fűrész, Insidious és idén a The Conjuring) pakolt le az asztalra?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.