Hirdetés

Halálos Iramban 7 - A lehetséges rendezők

|

Nemrég jelentette be Justin Lin, hogy a Halálos Iramban 6 volt az utolsó rendezői munkája a franchise életében, most már vegye át valaki tőle a stafétát. A stúdió nem teketóriázott sokat...

Hirdetés

Justin Lin lelépésével nehéz helyzetbe került a Universal, hiszen ő volt az aranytojást tojó tyúkjuk irányítója, értelemszerűen távozásával új embert kell találniuk, amilyen gyorsan csak lehetséges. A Halálos Iramban 6-ot még leforgatta Lin, a következő rendező már a hetedik munkálatainak láthat neki. De vajon ki lesz az? A Latino Review tudni véli, hogy a stúdió hosszú névsorát sikerült leredukálnia három személyre, akik közül jó eséllyel valaki belecsücsülhet a Halálos Iramban 7 rendezői székébe. A következő direktorok kerültek szóba: Jeff Wadlow (Kick-Ass 2), Brad Furman (Az igazság ára) és Harald Zwart (A karate kölyök). Mivel a stúdió 2014-ben már szeretné mozikban tudni a következő epizódot, az új rendezőnek igen csap kapkodnia kellene magát, ami nem könnyű feladat, hiszen lényegében Lin is ezért hagyta faképnél a stábot. Ha tippelnünk kellene, hogy a fenti három közül ki lenne a legmegfelelőbb választás, valószínűleg Wadlow nevét skandálnánk, aki épp befejezte a Kick-Ass 2 munkálatait és jelenleg nincs semmilyen más elfoglaltsága, rögtön neki is láthatna a projekt teendőinek. Ti kit látnátok szívesen a Halálos Iramban 7 élén?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.