Hirdetés

Halálos Iramban 7 - Djimon Hounsou csatlakozik és itt vannak az első képek

|

Szinte csak most került ki a 6. rész, a készítők a címhez hűen mégis halálos iramban dolgoznak a következő felvonáson, melyből most megérkeztek az első forgatási képek, illetve egy új taggal is bővült a csapat.

Hirdetés

Djimon Hounsou csatlakozott James Wan Halálos Iramban 7-jéhez. A történet részletei továbbra sem ismertek, eddig Vin Dieseltől annyit tudunk, hogy a következő résszel egy új trilógia veszi kezdetét. A szériában új színészként feltűnik Ronda Rousey, Jason Statham és Tony Jaa. A visszatérők pedig Vin Diesel, Paul Walker és Dwayne Johnson. A film 2014 júliusában érkezik, képekért kattints tovább.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.