Hirdetés

Halálos Iramban 7 - Első Hivatalos Kép

|

A legutóbbi lesifotók után, végre érkezett egy hivatalos kép is a következő Halálos Iramban mozihoz, melyen Vin Diesel feszít éppen.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy a széria hatodik része csak pár hónapja került ki a mozik kínálatából, máris készül a következő adag, az Insidious és a The Conjuring rendezője, James Wan keze alatt. Most pedig Vin Diesel, aki közismert arról, hogy szereti rendszeresen információkkal ellátni a rajongóit, facebook oldalán megosztotta az első hivatalos képet a Halálos Iramban 7 forgatásáról. Az új színészek egyenlőre nem mutatkoznak, de ezen Diesel mellett feltűnik Paul Walker is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.