Hirdetés

Halálos Iramban 7 - Jason Statham a stábban

|

Jason Statham sziklaszilárd jellemével bővülhet a Halálos Iramban 7 csapata, legalábbis Michelle Rodriguez elmondása alapján.

Hirdetés

Körülbelül egy évvel ezelőtt az a hír járta, hogy Jason Statham tárgyat arról, hogy csatlakozzon a Halálos Iramban 6 csapatához, de végül nem kapott központi szerepet. Majd 2013 elején jött a híresztelés, hogy Statham ezúttal a hetedik etaphoz csapódhat, mint főellenség és a Luke Evans által megformált karakter bátyját alakíthatná. Most a Halálos Iramban 6 promócióján Michelle Rodriguez megerősítette Statham részvételét és kijelentette, hogy ha Jason Statham, Vin Diesel és Dwayne Jonhson egy szobában tartózkodik, egyértelműen látszik, hogy összeillenek és a Universal jó üzletet csinált. A Halálos Iramban 7 rendezője James Wan (Fűrész, Insidious) lesz, a premier 2014. július 11-re lett betervezve, ám előtte 2013. május 24-én jön a Halálos iramban 6, amelyben a pletykák alapján [SPOILER] Jason Statham is cameozik. [SPOILER]

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.