Hirdetés

Halálos Iramban 7 - Részben CGI lesz Paul Walker

|

Bár legutóbb még azt hallhattuk, hogy sikerült annyit leforgatni az elhunyt színésszel, hogy jól letudják zárni a történetét, úgy tűnik, hogy mégis szükség lesz némi trükközésre.

Hirdetés

A New York Daily News számolt be róla, hogy a Halálos Iramban 7 azon jeleneteit, amelyben benne van Paul Walker és még nem forgatták le a halála előtt, ott különböző testdublőrökkel és CGI technológiával helyettesítik a színészt. Az egyik nevét elhallgatni kívánó bennfentes szerint állítólag a Universal Pictures négy olyan színészt is felbérelt, akiknek a teste kísértetiesen hasonlít Paul Walker fizikumára, az arcát és hangját pedig a legmodernebb CGI-vel pótolják. A kiadó nagyon bízik benne, hogy a rajongók elégedettek lesznek a végeredménnyel, a forgatás egyébként jelenleg is zajlik. A Halálos Iramban 7 2015. április tizedikán jelenhet meg Dwayne Johnson, Vin Diesel, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Kurt Russell, Jordana Brewster, Lucas Black és persze Paul Walker szereplésével. Csak remélni tudjuk, hogy méltó módon búcsúztatják el a filmben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.